Aurinkoisia uutisia

palmu

Kansalaiset, medborgare! Olen päättänyt avata sanaisen arkkuni kuukausien hiljaiselon jälkeen. Olette varmasti huomanneet, että olen kaltoinkohdellut blogiani keväästä alkaen, ja pitänyt useamman kuukauden blogiloman.  Tähän äkkikuolemaan on ihan oikea (teko)syykin; pääsiäisen alla saimme kuulla jotain, joka hiukan pisti pakan lievästi sanottuna sekaisin. Nimittäin…

vm california

Jep, eli me muutetaan Kaliforniaan! Lähden toteuttamaan pitkäaikaista haavettani ammattisurffaajan urasta… NOT! Aviomieheni Paul pääsi maailman parhaaseen leffakouluun ensiyrittämällä (johon muuan herra Spielberg ei päässyt kahdesta hakukerrasta huolimatta), ja nyt meille tulee muutto rapakon taakse Paulin unelman perässä. Kyseessä on siis jenkkien suurin, kaunein ja vanhin leffakoulu, vuonna 1929 perustettu, School of Cinematic Arts (SCA), joka kuuluu University of Southern Californiaan (USC).

Olen pantannut näitä uutisia, koska halusimme luonnollisesti kertoa uutisesta perheelle ja kavereille ensimmäisenä. Toisekseen, tarvitsin hieman miettimisaikaa siihen, mitä teen rakkaan blogini kanssa. Suomalaisen kulttuurikentän ympärille kirjoitettua blogia on vaikea ylläpitää Losista käsin, ja toisaalta jos sisällöksi muuttuu Losin kulttuurielämä, ei siitä ole paljoa iloa lukijoilleni Suomessa. Olen joutunut siis punnitsemaan blogini kohtaloa vakavasti, ja olen tullut siihen lopputulokseen, että tämän postauksen myötä blogini hiljenee lopullisesti. Tämä on ollut minulle tosi vaikea päätös; vaikka olen kirjoittanut blogiani vain reilut vuoden päivät, olen päässyt tosi hyvin mukaan blogipiireihin, saanut paljon uusia ystäviä ja nauttinut täysillä joka hetkestä, ja siitä että olen saanut ihailla Suomen kulttuurikentän antimia aitiopaikalta ja jakaa nämä kokemukseni kanssanne. Kiitos kaikille mukana olleille ja blogiani lukeneille!

venice

Voi olla, että perustan joskus uuden blogin, jossa kuvailen teille palmuja, ainaista auringonpaistetta ja tuoreimpia aurinkopalovammojani – ken tietää 😉 Elämää rapakon takana voitte kuitenkin aina seurata somekanavistani (instagram ja twitter), jotka pysyvät menossa mukana, vaikka blogi hiljeneekin.

”On laiva valmiina lähtöön, se kaukomaille käy, missä taivaalla illan tullen ei Pohjantähteä näy.”
(Peppi Pitkätossun jäähyväislaulu)

Cheers, Isa

Written by